Atatürk İlkokulu
Yeni Cami Mahallesi Selvi Sokak No 2 Selendi / MANİSA

VİZYON

Selendi ATATÜRK İlkokulu olarak; Öğrencilerimizin Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Vatanını ve milletini seven, Milli ve evrensel kültür değerlerini tanıyan, Kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar sağlayan, Türkiye Cumhuriyeti yasa ve anayasasına karşı sorumluluklarını bilen bireyler yetiştiren bir kurum olmak. Eğitimiyle, başarılarıyla, spor ve sosyal etkinlikleriyle çevrede sevilen, tercih edilen, bilim ve kültür merkezi olmak.

MİSYON

BİZ; Öğrenci merkezli kişisel yetenek ve ilgi alanlarına yönelik eğitim uygulamak, ders içince ve ders dışı etkinliklerde Türkçenin doğru ve düzgün ve etkili kullanılmasını sağlamak. Öğrencilerimin arasında dil, ırk, cinsiyet, inanç ve din ayrımı gözetmeksizin herkese açık olmak. Kurumumuzda çalışan personel ve öğrencilere imkân ve fırsat eşitliği sağlamak. Okul aile ve çevre iş birliği ortamında öğrencileri en iyi şekilde yetiştirmek. Özel eğitime ve ihtiyacı olan bireylerin akranları ile birlikte kaynaştırma yoluyla eğitimlerini sürdürmelerini sağlamak. Öğrencilerimize temel bilgi, beceri ve değerleri kazandırmak. Başarılarını bir bütün olarak değerlendirmek, meslek alanlarını tanıtmak ve yönlendirmek için varız.

TAM GÜN

08.45-15.00

Okulumuz Selendi ilçesinin merkezindedir.

Yeni Cami Mahallesi Selvi Sokak No: 2 Selendi / MANİSA